MILJÖALTERNATIVET XFUEL

Vi erbjuder XFuel som tillval. Ett system som gör att bilen kan köras på både biobränslet etanol och bensin. Motorn klarar av valfri blandning mellan bensin och E85 och anpassar sig till den blandning som för tillfället finns i bränsletanken utan att föraren behöver göra något. Systemet kostar 15.000 kr, monterat och klart.

Vägtrafikskatten för en Subaru med XFuel är:
Outback        1.262 kr/år
Forester        1.174 kr/år
Subaru XV    1.119 kr/år

*Med miljöalternativet XFuel på en Subaru Outback är besparingen 40.272 kr i fordonsskatt över 3 år.

ATT KOMMA TRYGGT
HEM ÄR DEN
STÖRSTA LYXEN

Subaru kompromissar aldrig med säkerhet, framkomlighet och funktion. Det bästa de har att erbjuda är standard i alla deras bilar. Det har byggt en unik relation mellan Subaru och deras kunder.

ALLTID FYRHJULSDRIFT

En Subaru är alltid fyrhjulsdriven. Fyrhjulsdriften ger kraft åt
alla fyra hjulen samtidigt, vilket ökar kontrollen oavsett underlag och ger dig trygghet bakom ratten.

VÄRLDENS SÄKRASTE BILAR

Subarus vision är att bygga Världens säkraste bilar. Ingen ska dödas eller skadas allvarligt i eller av en Subaru. Därför är alla säkerhetssystem alltid standard i en Subaru.

ALLTID NÖJDA BILÄGARE

En del köper bil utifrån vad grannarna kör. Andra köper för att färgen är fin eller för de många mugghållarna. Och så finns det de som köper Subaru…

”Äga en Subaru är enkelt”

Från den stunden du får din Subaru-nyckel i handen så börjar ditt nya, enkla bilägande. På vår anläggning i Örebro så strävar vi efter att bibehålla den fantastiska kvalité och servicegrad som du får från din Subaru. Det innebär att dina besök hos oss ska vara bekymmersfria, oavsett i vilket ärende du kommer! Välkommen!

Modellprogram     Boka verkstad

Boka Provkörning

Hitta till oss

Öppettider

Försäljning
Måndag - Fredag: 09.00 - 18.00
Lördagar: 10.00 - 14.00

Verkstad & Reservdelar
Måndag - Fredag: 08.00 - 17.00