Mopedbilar

”Få mer frihet och mobilitet!”

Mopedbilar får köras från 15 års ålder vilket innebär väldigt mycket frihet, både för ungdomarna och för föräldrarna! Med en mopedbil så kan ungdomarna tryggt ta sig till och från sina aktiviteter oavsett väder och tid på dygnet. Nya möjligheter öppnas upp, extrajobbet på helgerna eller sommarjobbet är inte långt borta och som förälder får du tid till sådant som annars kanske har lägre prioritet. En helhetslösning för hela familjen!

Mopedbilar behöver inte besiktas, de drabbas inte av fordonsskatt och har väldigt låga driftkostnader. Med sin kortare hjulbas och en maxhastighet på ca 50km/h så hänger de enkelt med i stadens puls och har inga problem att utnyttja de trängre parkeringsplatserna.

De flesta mopedbilar idag har en väldigt hög utrustningsnivå! Man kan köpa en mopedbil utrustad med bl.a AC, parkeringssensorer, backkamera, multimediasystem med carplay, premium ljudpaket, motorvärmare och mycket mer! Finansiering och försäkring hjälper vi er med på plats i vår anläggning och vår auktoriserade serviceverkstad hjälper er med alla underhåll och reparationer!

Välkomna in eller kontakta oss så berättar vi mer!

Ligier   Chatenet     Casalini

Kontakta oss

Kontakta en säljare

Hitta till oss

Öppettider


Bilförsäljning
Mån - Fre 09.00 - 18.00*
Lördagar 10.00 - 14.00*

Verkstad & Reservdelar
Mån - Fre 08.00 - 17.00*