Ledig tjänst – Servicerådgivare

Marieberg Bil AB expanderar och utökar med fler varumärken. Därför söker vi nu ytterligare servicerådgivare som vill jobba på vår auktoriserade anläggning i Örebro. Vi söker dig som har ett genuint intresse för kundservice och som vill utvecklas i takt med företaget. 

Huvudsakliga arbetsuppgifter
På vår anläggning i Örebro kommer du att arbeta mot tydliga kvalitetsmål och arbeta som servicerådgivare i vår auktoriserade verkstad. Som servicerådgivare är du en nyckelperson i relationen mellan företaget och våra kunder. Du besvarar kostnadsförslag, reservdelsbeställningar och bokningar via telefon och mail samt ger våra kunder på plats den bästa tänkbara servicen. I din roll som servicerådgivare så kommer du även att hantera garantiärenden och har således kontinuerlig kontakt med våra generalagenter. Du kommer att ingå i ett redan starkt team med engagerad personal där strävan efter kvalité och framgång är den gemensamma nämnaren.

Kompetenskrav
Vi söker dig med tidigare arbetslivserfarenhet i en liknande roll där kunden är i fokus. Tidigare tjänster som servicerådgivare inom fordonsbranschen är meriterande, dock inget krav. Fordonstekniks utbildning alternativt motsvarande eftergymnasial utbildning är meriterade, men inte heller det något krav. Du har goda data- och system-kunskaper och uttrycker dig väl på svenska och engelska i både tal och skrift. B-körkort är ett krav för tjänsten.

Personliga egenskaper
Du är flexibel, strukturerad, disciplinerad, effektiv i ditt arbete och tar ansvar för dina arbetsuppgifter. Eftersom tjänsten innehåller blandade arbetsuppgifter samt såväl interna som externa relationer inser du vikten av att vara socialt utåtriktad och har en god samarbetsförmåga, även i pressade situationer. Du har lätt för att ta till dig nya instruktioner, men har inga problem att själv tänka utanför ramarna när en utmaning behöver lösas.

Vi kan erbjuda dig
Vi förstår att våra medarbetare är den viktigaste faktorn för vår framgång. Vi lägger därför stor vikt vid personalens välmående och arbetar aktivt för att bygga ett starkt lag och löpande individuell utveckling.

  • Arbete med ett av branschens mest pålitliga märke.
  • Kvalificerad, löpande utbildning inom ditt arbetsområde.
  • Flexibla arbetstider efter överenskommelse.
  • Bra personalförmåner.
  • En rolig arbetsplats med branschens trevligaste medarbetare.

Anställningsform, omfattning, placeringsort
Anställningen är tillsvidare och på heltid i Örebro.
Du arbetar efter ett överenskommet schema. Lönesättning är individuell.
Urvalsarbetet sker löpande och därför vill vi gärna att du skickar in din ansökan så snart som möjligt.

Maila din ansökan till: ansokan@mariebergbil.se
Ämnesrad: ”Servicerådgivare”

Välkommen med din ansökan!

Ansök

 

Hitta till oss

Öppettider


Bilförsäljning
Mån - Fre 09.00 - 18.00*
Lördagar 10.00 - 14.00*

Verkstad & Reservdelar
Mån - Fre 08.00 - 17.00*