Lediga tjänster – Säljare till Karlstad

Marieberg Bil AB expanderar till Karlstad och vi söker nu två hungriga säljare som vill jobba med vårt sortiment av mopedbilar och ATV/UTV på vår nya anläggning i Karlstad. Vi söker er som brinner för försäljning, är resultatorienterad och tycker om att skapa relationer med både nya och befintliga kunder. 

Huvudsakliga arbetsuppgifter
Som säljare hos oss arbetar du självständigt efter våra försäljningsrutiner – från första kontakten med kund till leverans av fordonet. Dina kunder är framför allt privatpersoner, men du kommer även att arbeta mot företag. Till din hjälp så har vi moderna IT -system som är ett bra hjälpmedel för att du ska lyckas i ditt proaktiva arbete. Ni kommer att samarbeta med vårt starka team i Örebro där ni tillsammans strävar efter att nå gemensamma, såväl som individuella mål.

Kompetenskrav
Vi ser att du minst har en gymnasieutbildning och gärna god förståelse för affärsekonomi. Eftergymnasial utbildning inom försäljning och marknadsföring är meriterande, men inget krav. Du har goda datorkunskaper och förmåga att uttrycka dig väl i tal och skrift samt innehar B-körkort. Vi lägger stor vikt vid personliga egenskaper.

Personliga egenskaper
Som person är du driven och trivs med att jobba efter uppsatta mål samtidigt som du har ett brinnande intresse för att göra affärer och har ett gott sinne för affärsmannaskap. Du sätter alltid kunden i fokus och är professionell och trevlig i ditt kundbemötande. Du är en god kommunikatör som har lätt för att prata med alla typer av kunder. Du är strukturerad och ordningsam samtidigt som du trivs med ett högt arbetstempo. Det är meriterande om du har ett intresse för fordon, men det viktigaste är att du kan skapa relationer som leder till affärer.

Vi kan erbjuda dig
Vi förstår att våra medarbetare är den viktigaste faktorn för vår framgång. Vi lägger därför stor vikt vid personalens välmående och arbetar aktivt för att bygga ett starkt lag och löpande individuell utveckling.

  • Arbete med flera av branschens mest pålitliga märken.
  • Kvalificerad, löpande utbildning inom ditt arbetsområde.
  • Bra personalförmåner.
  • Ett lönesystem där du påverkar din egen lön.
  • En rolig arbetsplats med branschens trevligaste medarbetare.

Anställningsform, omfattning, placeringsort
Anställningen är tillsvidare och på heltid i Karlstad.
Du arbetar efter ett rullande schema där helgtjänstgöring ingår.
Urvalsarbetet sker löpande och därför vill vi gärna att du skickar in din ansökan så snart som möjligt.

Maila din ansökan till: ansokan@mariebergbil.se
Ämnesrad: ”Karlstad”

Välkommen med din ansökan!

 

 

 

Hitta till oss

Öppettider


Bilförsäljning
Mån - Fre 09.00 - 18.00
Lördagar 10.00 - 14.00

Verkstad & Reservdelar
Mån - Fre 08.00 - 17.00* (Avvikande öppettider i rådande situation)