Ledig tjänst – Märkesansvarig säljare Honda

Marieberg Bil AB fortsätter expandera på våra 2500kvm och är nu Örebros nya återförsäljare för Honda! Därför söker vi nu en märkesansvarig säljare som vill jobba på vår auktoriserade anläggning i Örebro.

Om rollen
Med lanseringen av Honda hos oss på Marieberg Bil så söker vi nu en driftig och initiativrik märkesansvarig säljare till vår anläggning i Örebro. Du kommer att ha ett tydligt fokus på varumärkeskännedom och bli expert på ditt märke. Rollen innebär att du arbetar mycket med produktkunskap, budget och kampanjer kopplade till ditt varumärke.

Din profil
Vi söker dig med erfarenhet och kunskap om försäljning gärna från bilhandeln. Vi tror att du är en kreativ och initiativrik person som ständigt vill utvecklas och lära dig mer. Som säljare är du förtroendeingivande, driftig och social. Vi förutsätter att du har ett högt driv och att du har kunskaper om hur man bearbetar och vårdar kundrelationer. Viktigast är att du har ett brinnande intresse för att göra affärer! B-körkort krävs.

Vi erbjuder
Vi erbjuder ett spännande arbete i ett expansivt företag, goda förtjänstmöjligheter och självständigt arbete i en region med goda förutsättningar. Sysselsättningsgraden är heltid och vi arbetar med individuell lönesättning. Arbetstider är enligt försäljningens öppettider.

Att arbeta hos oss
Vi förstår att våra medarbetare är den viktigaste faktorn för vår framgång. Vi lägger därför stor vikt vid personalens välmående och arbetar aktivt för att bygga ett starkt lag och löpande individuell utveckling.

  • Arbete med flera av branschens mest pålitliga märken.
  • Kvalificerad, löpande utbildning inom ditt arbetsområde. Både i Sverige och utomlands.
  • Goda personalförmåner och aktiviteter.
  • Ett lönesystem där du kan påverka din egen lön.
  • En rolig arbetsplats med branschens trevligaste medarbetare.

Ansökan

Vi önskar tillsättning omgående och vi behandlar därför ansökningarna löpande. Tjänsten kan därför komma att tillsättas före sista ansökningsdag så om du är intresserad, skicka din ansökan redan idag!

Maila din ansökan till: ansokan@mariebergbil.se
Ämnesrad: ”Märkesansvarig Honda”

Sista ansökningsdag: 30/1

Välkommen med din ansökan!

Ansök

 

Hitta till oss

Öppettider


Bilförsäljning
Mån - Fre 09.00 - 18.00*
Lördagar 10.00 - 14.00*

Verkstad & Reservdelar
Mån - Fre 08.00 - 17.00*