Ledig tjänst – Försäljningschef

Bilbranschen är under stor förändring inom mobilitet och elektrifiering. Vi ser stor potential att ta ytterligare marknadsandelar samt att öka våra försäljningsvolymer. Marieberg Bil AB söker därför en försäljningschef till vår anläggning i Örebro som kan driva försäljningen till nya nivåer.

Om rollen
Du kommer att planera inköp samt kampanjer för våra nybilsmärken, Subaru, Honda och Maxus. Du arbetar med aktivt ledarskap där du motiverar och utvecklar dina medarbetare, optimerar säljvolymer samt säkerställer vår kundnöjdhet. Du driver försäljningen av våra produkter på ett lönsamt och kostnadseffektivt sätt och säkerställer att vi når uppsatta kvartals- och årsmål. Du ser till att alla säljare arbetar efter företagets och våra leverantörers bestämda arbetsprocesser.

Din profil
Vi söker dig med kunskap om försäljning från bilbranschen samt erfarenhet av ledarskap. Uppgifterna kräver kunskap inom företagsekonomi och konsumentköplagen. Eftergymnasial utbildning inom försäljning och marknadsföring är meriterande. Viktigast är att du har ett brinnande intresse för att göra affärer!

Vi erbjuder
Vi erbjuder dig möjligheten att utvecklas som person, säljare och ledare i ett expanderande företag där du även har stora möjligheter att påverka din egen lön. Vi erbjuder löpande utbildningar och tekniska lösningar. Sysselsättningsgraden är heltid. Lönesättning är individuell och arbetstider är enligt försäljningens öppettider samt behov. 

Att arbeta hos oss
Vi förstår att våra medarbetare är den viktigaste faktorn för vår framgång. Vi lägger därför stor vikt vid personalens välmående och arbetar aktivt för att bygga ett starkt lag och löpande individuell utveckling.

  • Arbete med flera av branschens mest pålitliga märken.
  • Kvalificerad, löpande utbildning inom ditt arbetsområde.
  • Goda personalförmåner.
  • Ett lönesystem där du kan vara med och påverka din egen lön.
  • En rolig arbetsplats med branschens trevligaste medarbetare.

Ansökan
Vi önskar tillsättning omgående och vi behandlar därför ansökningarna löpande.
Tjänsten kan därför komma att tillsättas före sista ansökningsdag så om du är intresserad, skicka din ansökan redan idag!

Maila din ansökan till: ansokan@mariebergbil.se
Ämnesrad: ”Försäljningschef”
Sista ansökningsdag: Löpande

Välkommen med din ansökan!

Ansök

Hitta till oss

Öppettider

Försäljning
Måndag - Fredag: 09.00 - 18.00
Lördagar: Telefon och Mail 10.00 - 14.00. Besök endast bokade tider.

Verkstad & Reservdelar
Måndag - Fredag: 08.00 - 17.00