Ledig Tjänst – Försäljningschef

 

Tjänsten
På vår anläggning i Örebro kommer du att arbeta som försäljningschef för vår bilförsäljning. Du kommer att arbeta mot tydliga kvalitéts- och försäljnings-mål och ansvarar för att ditt säljteam tillsammans med dig når dessa mål. Du kommer att leda ett redan starkt team med engagerad personal där strävan efter kvalité och framgång är den gemensamma nämnaren. Vi är en auktoriserad Subaru-handlare och driver försäljning mot både privatpersoner och företag. Vi säljer även utvalda begagnade premiumbilar från andra tillverkare. 

Kvalifikationer
Vi söker dig som har flera års erfarenhet av bilförsäljning med goda försäljningsresultat. Ditt affärssinne och intresse av att göra bra affärer gör att du levererar toppresultat både till företaget, dina kunder och dig själv. Du ska brinna för försäljning och du motiverar ditt säljteam med samma passion och glöd som du själv känner. Du ska vara van att arbete med datorer och du behärskar både svenska och engelska mycket väl i både tal och skrift. B-körkort är ett krav. Tidigare chefsroller är meriterande. 

Personliga egenskaper
Du är flexibel, strukturerad, disciplinerad, effektiv i ditt arbete och tar ansvar för dina arbetsuppgifter. Eftersom tjänsten innefattar både interna och externa relationer inser du vikten av att vara socialt utåtriktad och har en god samarbetsförmåga, även i pressade situationer. Du har lätt för att ta till dig nya instruktioner, men har inga problem att själv tänka utanför ramarna när en utmaning behöver lösas.

Ansökan
Tjänsten är heltid – tillsvidare. Lönesättning är individuell.
Intervjuer sker fortlöpande.

Välkommen med din ansökan via mail: ansokan@mariebergbil.se

Hitta till oss

Öppettider


Bilförsäljning
Mån - Fre 09.00 - 18.00
Lördagar 11.00 - 15.00

Verkstad & Reservdelar
Mån - Fre 07.00 - 17.00