Ledig tjänst – Företagssäljare

Marieberg Bil AB söker nu en företagssäljare som vill jobba för vår auktoriserade anläggning i Örebro. Vi söker dig som har ett genuint intresse för kundservice, försäljning och som vill utvecklas i takt med företaget. 

Huvudsakliga arbetsuppgifter
Hos oss så får du möjlighet att vara med och bygga upp försäljningen samt ta marknadsandelar i en växande bransch. Med rätt inställning så finns det stora möjligheter att på kort tid kunna skriva avtal med både små och stora kunder samt att delta i offentliga upphandlingar. I denna roll hanterar du hela försäljningsprocessen från första kontakt med kund till avtalsskrivning. I processen demonstrerar du produkterna, erbjuder provkörningar, ger information om tillbehör, inredning, påbyggnader samt finansieringslösningar. Samtidigt som du säkerställer högsta möjliga kundnöjdhet. Till din hjälp så har vi moderna IT -system som är ett bra hjälpmedel för att du ska lyckas i ditt proaktiva arbete. Du kommer att ingå i vårt starka team i Örebro där ni tillsammans strävar efter att nå gemensamma, såväl som individuella mål. Tjänsten innebär en uppsökande försäljningen där du utgår från ditt kontor i Örebro, men tillbringar mestadels av tiden ute hos kunder. Ditt distrikt är stort och du får planera ditt resande och besök på egen hand. Frihet under ansvar.

Kompetenskrav
Vi ser att du minst har en gymnasieutbildning och god förståelse för affärsekonomi. Eftergymnasial utbildning inom försäljning och marknadsföring är meriterande, men inget krav. Vi ser gärna att du har tidigare erfarenhet av företagsförsäljning. Du har goda datorkunskaper och förmåga att uttrycka dig väl i tal och skrift samt innehar minst B-körkort, BE-behörighet är meriterande. Vi lägger stor vikt vid personliga egenskaper.

Personliga egenskaper
Som person är du driven och trivs med att jobba efter uppsatta mål samtidigt som du har ett brinnande intresse för att göra affärer och har ett gott sinne för affärsmannaskap. Du sätter alltid kunden i fokus och är professionell och trevlig i ditt kundbemötande. Du är en god kommunikatör som har lätt för att prata med alla typer av kunder. Du är strukturerad och ordningsam samtidigt som du trivs med ett högt arbetstempo. Det är meriterande om du har ett intresse för fordon, men det viktigaste är att du kan skapa relationer som leder till affärer.

Vi kan erbjuda dig
Vi förstår att våra medarbetare är den viktigaste faktorn för vår framgång. Vi lägger därför stor vikt vid personalens välmående och arbetar aktivt för att bygga ett starkt lag och löpande individuell utveckling.

  • Arbete med flera av branschens mest pålitliga märken.
  • Kvalificerad, löpande utbildning inom ditt arbetsområde. Både i Sverige och utomlands.
  • Goda personalförmåner och aktiviteter.
  • Ett lönesystem där du kan påverka din egen lön.
  • En rolig arbetsplats med branschens trevligaste medarbetare.

Anställningsform, omfattning, placeringsort
Sysselsättningsgraden är heltid med kontor i Örebro. Vi arbetar med både fast samt prestationsbaserad lön. Vi önskar tillsättning omgående och vi behandlar därför ansökningarna löpande. Skicka in din ansökan redan idag!

Maila din ansökan till: ansokan@mariebergbil.se
Ämnesrad: ”Företagssäljare”
Sista ansökningsdag: Löpande

Välkommen med din ansökan!

Ansök

Hitta till oss

Öppettider

Försäljning
Måndag - Fredag: 09.00 - 18.00
Lördagar: Telefon och Mail 10.00 - 14.00. Besök endast bokade tider.

Verkstad & Reservdelar
Måndag - Fredag: 08.00 - 17.00