Ledig Tjänst – Fordonstekniker

Marieberg Bil AB expanderar och vi söker nu ytterligare fordonstekniker som vill jobba med våra fordonsmärken på vår anläggning i Örebro. Vi söker dig som har ett genuint intresse för fordonsteknik och som vill utvecklas i takt med företaget.

Huvudsakliga arbetsuppgifter 
På vår anläggning i Örebro kommer du att arbeta mot tydliga kvalitetsmål och arbeta som fordonstekniker i vår auktoriserade verkstad. Dina arbetsuppgifter kommer att variera från dag till dag. Du kommer bland annat att få utföra nybilsleveranser med olika tillbehörsmonteringar, utföra serviceunderhåll samt enklare och mer avancerad felsökningsdiagnostik. Du kommer att ingå i ett redan starkt team med engagerad personal där strävan efter kvalité och framgång är den gemensamma nämnaren.

Kompetenskrav 
Du har fordonsteknisk utbildning alternativt motsvarande eftergymnasial utbildning och erfarenhet inom fordons- och/eller service-branschen, detta är ett krav. Du ska vara van att arbeta med datorer och ha förståelse för hur fordonsdiagnostik fungerar. Du kan läsa och förstå beskrivningar och instruktioner. Du behärskar både svenska och engelska mycket väl i både tal och skrift. B-körkort är ett krav.

Personliga egenskaper
Du är flexibel, strukturerad, disciplinerad, effektiv i ditt arbete och tar ansvar för dina arbetsuppgifter.
Eftersom tjänsten innehåller blandade arbetsuppgifter samt såväl interna som externa relationer inser du vikten av att vara socialt utåtriktad och har en god samarbetsförmåga, även i pressade situationer. Du har lätt för att ta till dig nya instruktioner, men har inga problem att själv tänka utanför ramarna när en utmaning behöver lösas.

Vi kan erbjuda dig
Vi förstår att våra medarbetare är den viktigaste faktorn för vår framgång.
Vi lägger därför stor vikt vid personalens välmående och arbetar aktivt för att bygga ett starkt lag och löpande individuell utveckling.

  • Arbete med ett av branschens mest pålitliga märke.
  • Kvalificerad, löpande utbildning inom ditt arbetsområde.
  • Flexibla arbetstider efter överenskommelse.
  • Bra personalförmåner.
  • En rolig arbetsplats med branschens trevligaste medarbetare.

Anställningsform, omfattning, placeringsort
Anställningen är tillsvidare och på heltid i Örebro.
Du arbetar efter ett överenskommet schema.
Lönesättning är individuell. Urvalsarbetet sker löpande och därför vill vi gärna att du skickar in din ansökan så snart som möjligt.

Välkommen med din ansökan via mail: ansokan@mariebergbil.se
Ämnesrad: Fordonstekniker

Hitta till oss

Öppettider


Bilförsäljning
Mån - Fre 09.00 - 18.00
Lördagar 10.00 - 14.00

Verkstad & Reservdelar
Mån - Fre 08.00 - 17.00* (Avvikande öppettider i rådande situation)