Ledig Tjänst – Däckmontör

Marieberg Bil AB expanderar och vi söker nu däckmontörer till höstens däcksäsong, övergången från sommar- till vinter-däck med möjlighet till förlängning. 

Huvudsakliga arbetsuppgifter
Dina huvudsakliga uppgifter är att hantera däckskiftsprocessen på våra kunders bilar samt montera nya däck på fälg vid behov. Uppgifterna kommer bland annat att innehålla hantering och lagerföring av däck i vårt däckhotell, tvättning av däck och fälg, däckskiften, montering samt balansering av däck på fälg. Lättare administration ingår i arbetsuppgifterna.

Kompetenskrav
Vi söker dig som har tidigare erfarenhet av däckskiften och som har ett allmänt fordonsintresse. Fordonsteknisk utbildning alternativt motsvarande eftergymnasial utbildning och erfarenhet inom fordons- och/eller service-branschen är meriterande, dock inget krav. Du ska vara van att arbeta med datorer och kunna ta till dig beskrivningar och instruktioner. Du behärskar både svenska och engelska mycket väl i både tal och skrift. B-körkort är ett krav.

Personliga egenskaper
Du är flexibel, strukturerad, disciplinerad, effektiv i ditt arbete och tar ansvar för dina arbetsuppgifter. Eftersom tjänsten innehåller blandade arbetsuppgifter samt såväl interna som externa relationer inser du vikten av att vara socialt utåtriktad och har en god samarbetsförmåga, även i pressade situationer. Du har lätt för att ta till dig nya instruktioner, men har inga problem att själv tänka utanför ramarna när en utmaning behöver lösas. Tjänsten innehåller många tunga lyft så en god fysisk form är ett måste.

Anställningsform, omfattning, placeringsort
Anställningen är visstid/projekt och på heltid i Örebro med möjlighet till förlängning.
Du arbetar efter ett överenskommet schema. Lönesättning är individuell.
Urvalsarbetet sker löpande och därför vill vi gärna att du skickar in din ansökan så snart som möjligt.

Välkommen med din ansökan via mail: ansokan@mariebergbil.se
Ämnesrad: Däckmontör

Hitta till oss

Öppettider


Bilförsäljning
Mån - Fre 09.00 - 18.00
Lördagar 10.00 - 14.00

Verkstad & Reservdelar
Mån - Fre 08.00 - 17.00* (Avvikande öppettider i rådande situation)