Ledig tjänst – Bilsäljare

Marieberg Bil AB söker nu en säljare som vill jobba på vår auktoriserade anläggning i Örebro. Vi söker dig som brinner för affärer och som vill arbeta med ett stort modellprogram. 

Huvudsakliga arbetsuppgifter
Som säljare hos oss arbetar du självständigt efter våra försäljningsrutiner – från första kontakten med kund till leverans av fordonet. Dina kunder är framför allt privatpersoner, men du kommer även att arbeta mot företag. Du kommer att arbeta i vårt starka team i Örebro där ni tillsammans strävar efter att nå gemensamma, såväl som individuella mål.

Kompetenskrav
Vi ser att du minst har en gymnasieutbildning och gärna god förståelse för affärsekonomi. Eftergymnasial utbildning inom försäljning och marknadsföring är meriterande, men inget krav. Du har goda datorkunskaper och förmåga att uttrycka dig väl i tal och skrift samt innehar B-körkort. Vi lägger stor vikt vid personliga egenskaper.

Personliga egenskaper
Som person är du driven och trivs med att jobba efter uppsatta mål samtidigt som du har ett brinnande intresse för att göra affärer och har ett gott sinne för affärsmannaskap. Du sätter alltid kunden i fokus, är professionell och trevlig i ditt kundbemötande. Du är en god kommunikatör som har lätt för att prata med alla typer av kunder. Du är strukturerad och ordningsam samtidigt som du trivs med ett högt arbetstempo. Det är meriterande om du har ett intresse för fordon, men det viktigaste är att du kan skapa relationer som leder till affärer.

Att arbeta hos oss
Vi förstår att våra medarbetare är den viktigaste faktorn för vår framgång. Vi lägger därför stor vikt vid personalens välmående och arbetar aktivt för att bygga ett starkt lag och löpande individuell utveckling.

  • Arbete med flera av branschens mest pålitliga märken.
  • Kvalificerad, löpande utbildning inom ditt arbetsområde.
  • Goda personalförmåner.
  • Ett lönesystem där du kan vara med och påverka din egen lön.
  • En rolig arbetsplats med branschens trevligaste medarbetare.

Tjänsten / Ansökan
Lönesättningen är individuell och tjänsten är heltid i Örebro. Helgarbeten ingår. Vi önskar tillsättning omgående och vi behandlar därför ansökningarna löpande. Skicka in din ansökan redan idag!

Maila din ansökan till: ansokan@mariebergbil.se
Ämnesrad: ”Säljare”
Sista ansökningsdag: Löpande

Välkommen med din ansökan!

Ansök

 

Hitta till oss

Öppettider

Försäljning
Måndag - Fredag: 09.00 - 18.00
Lördagar: Telefon och Mail 10.00 - 14.00. Besök endast bokade tider.

Verkstad & Reservdelar
Måndag - Fredag: 08.00 - 17.00