Ledig Tjänst – Bilförsäljare

Tjänsten
På vår anläggning i Örebro kommer du att arbeta mot tydliga försäljningsmål i vår Subaru-hall. Du kommer att ingå i ett redan starkt team med engagerad personal där strävan efter kvalité och framgång är den gemensamma nämnaren. Vi är en auktoriserad Subaru-handlare och driver försäljning mot både privatpersoner och företag. Vi säljer även utvalda begagnade premiumbilar från andra tillverkare. 

Kvalifikationer
Vi söker dig som redan idag arbetar som bilsäljare med en dokumenterad erfarenhet av minst 5 år med goda försäljningsresultat. Ditt affärssinne och intresse av att göra bra affärer gör att du levererar toppresultat både till företaget, dina kunder och dig själv. Du ska vara van att arbete med datorer och du behärskar både svenska och engelska mycket väl i både tal och skrift. B-körkort är ett krav.  

Personliga egenskaper
Du är flexibel, strukturerad, disciplinerad, effektiv i ditt arbete och tar ansvar för dina arbetsuppgifter. Eftersom tjänsten innefattar både interna och externa relationer inser du vikten av att vara socialt utåtriktad och har en god samarbetsförmåga, även i pressade situationer. Du har lätt för att ta till dig nya instruktioner, men har inga problem att själv tänka utanför ramarna när en utmaning behöver lösas.

Ansökan
Tjänsten är heltid – tillsvidare. Lönesättning är individuell.
Intervjuer sker fortlöpande.

Välkommen med din ansökan via mail: ansokan@mariebergbil.se
Ämnesrad: Bilförsäljare

Hitta till oss

Öppettider


Bilförsäljning
Mån - Fre 09.00 - 18.00
Lördagar 11.00 - 15.00

Verkstad & Reservdelar
Mån - Fre 07.00 - 17.00