Ledig Tjänst – Bilförsäljare

Marieberg Bil AB expanderar och vi söker nu ytterligare bilförsäljare som vill jobba med våra märken på vår anläggning i Örebro. Vi söker dig som brinner för försäljning, är resultatorienterad och tycker om att skapa relationer med både nya och befintliga kunder. 

Huvudsakliga arbetsuppgifter
Som bilförsäljare arbetar du självständigt efter våra försäljningsrutiner – från första kontakten med kund till leverans av bilen. Dina kunder är framför allt privatpersoner, men du kommer även ansvara för företagskonton. Till din hjälp har vi moderna IT -system som är ett bra hjälpmedel för att du ska lyckas i ditt proaktiva arbete. Du kommer att ingå i ett redan starkt team med andra säljare där ni tillsammans strävar efter att nå gemensamma, såväl som individuella mål.

Kompetenskrav
Vi ser att du minst har en gymnasieutbildning och gärna god förståelse för affärsekonomi. Eftergymnasial utbildning inom försäljning och marknadsföring är meriterande samt så kräver vi att du har flerårig erfarenhet från bilförsäljning. Du har goda datorkunskaper och förmåga att uttrycka dig väl i tal och skrift samt innehar B-körkort. Vi lägger stor vikt vid personliga egenskaper.

Personliga egenskaper
Som person är du driven och trivs med att jobba efter uppsatta mål samtidigt som du har ett brinnande intresse för att göra affärer och har ett gott sinne för affärsmannaskap. Du sätter alltid kunden i fokus och är professionell och trevlig i ditt kundbemötande. Du är en god kommunikatör som har lätt för att prata med alla typer av kunder. Du är strukturerad och ordningsam samtidigt som du trivs med ett högt arbetstempo. Det är meriterande om du har ett intresse för bilar, men det viktigaste är att du kan skapa relationer som leder till affärer.

Vi kan erbjuda dig
Vi förstår att våra medarbetare är den viktigaste faktorn för vår framgång. Vi lägger därför stor vikt vid personalens välmående och arbetar aktivt för att bygga ett starkt lag och löpande individuell utveckling.

  • Arbete med flera av branschens mest pålitliga märken.
  • Kvalificerad, löpande utbildning inom ditt arbetsområde.
  • Bra personalförmåner.
  • Ett lönesystem där du påverkar din egen lön.
  • En rolig arbetsplats med branschens trevligaste medarbetare.

Anställningsform, omfattning, placeringsort
Anställningen är tillsvidare och på heltid i Örebro.
Du arbetar efter ett rullande schema där helgtjänstgöring ingår.
Urvalsarbetet sker löpande och därför vill vi gärna att du skickar in din ansökan så snart som möjligt.

Välkommen med din ansökan via mail: ansokan@mariebergbil.se
Ämnesrad: Bilförsäljare

 

 

Hitta till oss

Öppettider


Bilförsäljning
Mån - Fre 09.00 - 18.00
Lördagar 10.00 - 14.00

Verkstad & Reservdelar
Mån - Fre 08.00 - 17.00