Ledig Tjänst – Verkstadschef

Tjänsten

På vår anläggning i Örebro kommer du att arbeta mot tydliga kvalitetsmål och ansvara för driften av vår fordonsverkstad.
Du kommer att ingå i ett redan starkt team med engagerad personal där strävan efter kvalité och framgång är den gemensamma nämnaren. Vi är fristående och arbetar med, av oss, utvalda bilmärken, allt från Audi till Range Rover.
Du kommer att vara ansiktet utåt och ansvara för att relationen med våra kunder och leverantörer bibehålls och utvecklas i samma takt som företaget.
 

Kvalifikationer
Fordonsteknisk utbildning alternativt motsvarande eftergymnasial utbildning och erfarenhet inom fordons- och service-branschen är meriterande. Du ska ha förståelse för företagsekonomi och vara bekväm med budget- och offert-hantering.
Du ska vara van att arbete med datorer och du behärskar både svenska och engelska mycket väl i både tal och skrift.
Du ska vara bekväm i din roll som ledare och har lätt för att motivera och driva dina medarbetare. B-körkort är ett krav. Tidigare ledar-/chef-tjänster är också de meriterande.
 

Personliga egenskaper
Du är flexibel, strukturerad, disciplinerad, effektiv i ditt arbete och tar ditt fulla ansvar som ledare. Eftersom tjänsten innehåller blandade arbetsuppgifter samt såväl interna som externa relationer inser du vikten av att vara socialt utåtriktad och har en god samarbetsförmåga och ledarstil, även under tidspress. Du har lätt för att ta till dig nya instruktioner, men har inga problem att själv tänka utanför ramarna när en utmaning behöver lösas.

 

Ansökan
Tjänsten är heltid – tillsvidare. Lönesättning är individuell.
Intervjuer sker fortlöpande.

Välkommen med din ansökan via mail: karl@mariebergbil.se

 

Karl Wikander
Verksamhetschef
072-250 64 66
www.mariebergbil.se

team.leader.hurt_