Ledig Tjänst – Kundmottagare

Tjänsten

På vår anläggning i Örebro kommer du att arbeta mot tydliga kvalitetsmål som kundmottagare i vår fordonsverkstad. Du kommer att ingå i ett redan starkt team med engagerad personal där strävan efter kvalité och framgång är den gemensamma nämnaren. Vi är fristående och arbetar med, av oss, utvalda bilmärken, allt från Audi till Range Rover. Du kommer att vara ansiktet utåt och arbetar för att relationen med våra kunder och leverantörer bibehålls och utvecklas i samma takt som företaget.
 

Kvalifikationer
Du ska vara van att arbete med datorer och du behärskar både svenska och engelska mycket väl i både tal och skrift. B-körkort är ett krav. Du bör ha förståelse för enklare ekonomi. Fordonsteknisk utbildning alternativt motsvarande eftergymnasial utbildning och erfarenhet inom fordons- och/eller service-branschen är meriterande.
 

Personliga egenskaper
Du är flexibel, strukturerad, disciplinerad, effektiv i ditt arbete och tar ansvar för dina uppgifter. Eftersom tjänsten innehåller blandade arbetsuppgifter samt såväl interna som externa relationer inser du vikten av att vara socialt utåtriktad och har en god samarbetsförmåga, även i tidspressade situationer. Du har lätt för att ta till dig nya instruktioner, men har inga problem att själv tänka utanför ramarna när en utmaning behöver lösas.

 

Ansökan
Tjänsten är heltid – tillsvidare. Lönesättning är individuell.
Intervjuer sker fortlöpande.

Välkommen med din ansökan via mail: ansokan@mariebergbil.se

www.mariebergbil.se

car-key-in-hand